Hvem er vi?

Lysvand Antirust drives av Kevin Lysvand, som har spisskompetanse innen antirustbehandling med lanolinolje fra Fluid Film.
Verkstedet, med toppmoderne utstyr ligger i garasjen på Arnsetran Gård i Leksvik.
Her utføres antirustbehandling på alle typer kjøretøy og utstyr.
Lysvand Antirust har også en mobil enhet, som gjør at vi kan dra til deg eller din bedrift og rustbeskytte det du måtte ønske som traktorer, utstyr/redskap og infrastruktur og mer.

Lysvand Antirust er godkjent av arbeidstilsynet for å tilby tjenester innen bilvask, dekkskift og dekkhotell. Klikk på logoen for å se sertifikat

Lysvand Antirust ble startet i 2014, og har siden den gang rustbehandlet og beskyttet det meste av alle typer kjøretøy på land, maritim/offshore, landbruksutstyr/utstyr for både private og store entreprenører.
Her har vi også butikkutsalg av alle Fluid Film produkter til alle tenkelige formål!

Gjennom mange års erfaring kan vi med trygghet utføre antirustarbeid med stolthet når vi skriver under behandlingen med vårt navn.
Lysvand Antirust er opptatt av miljøet og egenskapene til Fluid Film, som siden 1943 har vist å forebygge rustangrep og evnen til å stoppe etablerte rustangrep på en løsemiddelfri og effektiv måte.
Oljens unike og saltvannsbestandige egenskaper har uendelige bruksområder som øker driftssikkerheten og levetiden til en rimelig, men kvalitetssikker behandling!

Hos oss settes kvalitet og kundetilfredshet fremst, sammen med arbeidsstolthet og perfeksjon på hvert enkelt oppdrag bygges et godt rykte som gjør at vi får nye og faste kunder til å velge oss.
Hos Lysvand Antirust kan du være sikker på at ditt kjøretøy er i gode hender.